Kategorier

Tæpper

Viser 1 - 4 af 4 varer

Tæpper og plaider til enhver smag

Er det tid til at finde et tæppe til dit hjem? Hos Livinginstyle finder du et stort udvalg af tæpper og plaider, så du kan finde det, som passer perfekt ind i dit hjem. Kombinationen af farver, mønstre og størrelser gør det muligt at skabe den kombination, som du står og mangler.

Hos Livinginstyle har vi sat fo...

Tæpper og plaider til enhver smag

Er det tid til at finde et tæppe til dit hjem? Hos Livinginstyle finder du et stort udvalg af tæpper og plaider, så du kan finde det, som passer perfekt ind i dit hjem. Kombinationen af farver, mønstre og størrelser gør det muligt at skabe den kombination, som du står og mangler.

Hos Livinginstyle har vi sat fokus på gode kvalitetsmaterialer, da vi tror på, at dette skaber rammerne for indretningen i et godt hjem. Du kan på vores hjemmeside finde flere forskellige typer af tæpper, hvoraf de fleste er håndvævede. De forskellige tæpper kommer oftest i en kombination af grålige toner, da dette passer til de fleste moderne hjem. De grålige toner i tæpperne gør det også nemmere at holde rent, da eventuelle pletter ikke ses tydeligt, og man skal derfor ikke have tæppet så ofte til rens.

Brugen af tæpper og plaider i hjemmet

Vil du gerne indrette med tæpper og plaider i dit hjem, så er der ikke mange fejl at begå. Mangler du et gulvtæppe, så er de oftest benyttet under sofaer og ved spiseborde. Du skal huske at købe et tæppe, som er stort nok til at gå ud over de kvadratmeter i dit hjem, som er fyldt af en sofa eller et spisebord. Dette giver et større helhedsudtryk i rummet. Plaider er som oftest placeret i sofaen, så de er let tilgængelige, og de kan hjælpe med at gøre sofaen indbydende og hyggelig. Hos Livinginstyle har vi et stort udvalg af tæpper, som du kan vælge mellem, og de er alle skabt af materialer, som kan fungere i ethvert hjem. Dette kan være uld, viskose, bomuld eller polyester alt afhængigt af, hvilket tæppe der falder i din smag.

Pas godt på dine tæpper og plaider

Når man vælger at købe tæpper hos Livinginstyle, så er det en god idé at sørge for, at man ved, hvordan de skal holdes ved lige. Dette gør nemlig, at du kan benytte dine tæpper i mange år endnu. Når du skal passe på dine tæpper, så skal du huske, at det bedste er, at alle skal tage skoene af, inden man betræder det. Dette hjælper en del på snavs og støv, og kan mindske det antal af gange, som det har behov for at komme til rens. Er det ikke muligt at holde skoene af tæppet, så kan man ofte ikke undgå, at det bliver ramt af snavs. Når dette sker, så er det først og fremmest en god idé at banke tæppet udenfor for at fjerne den værste snavs. Derefter kan du benytte forskellige rensemidler for at fjerne eventuelle pletter, og det er vigtigt, at det bliver gjort i tide. Venter du for længe med at fjerne pletten, risikerer du, at pletten trænger ned i tæppet og bliver sværere at fjerne. Ellers er det en god idé at tage tæppet til en professionel tæpperenser, som kan ordne mere genstridige pletter. Du kan altså selv gøre mange ting for at sørge for, at dine tæpper fra Livinginstyle forbliver flotte, så de pynte i mange år fremover i dit hjem.

Mere
Acceptér Site use cookies