Kategorier

Bænke

Viser 1 - 12 af 12 varer

Bænke med et naturligt og rustik look

Med bænke af træ kan du indrette hjemmet i landlig stil med naturlige materialer. Møbler i træ bliver i stigende grad en del af indretningen i mange danske hjem. Bænke er både praktiske, funktionelle og ikke mindst dekorative, og kan stå både indenfor og udenfor. Bænke af træ har en høj holdbarhed, så du ka...

Bænke med et naturligt og rustik look

Med bænke af træ kan du indrette hjemmet i landlig stil med naturlige materialer. Møbler i træ bliver i stigende grad en del af indretningen i mange danske hjem. Bænke er både praktiske, funktionelle og ikke mindst dekorative, og kan stå både indenfor og udenfor. Bænke af træ har en høj holdbarhed, så du kan få glæde af din træbænk i mange år. Livinginstyle.dk har et stort udvalg af højkvalitets bænke af træ, som vi sælger til konkurrencedygtige priser.

Bænke til udendørs brug

Du kan her på siden finde et stort udvalg af flotte havebænke, som både kan have et praktisk og dekorativt formål i din have. Disse bænke findes i mange forskellige designs, så du kan finde en bænk til udendørs brug, som passer netop dig. Vi har blandt andet detaljerige bænke med flet eller håndlavede udskæringer, samt de mere enkle bænke i massiv træ. Vores bænke findes i flere forskellige størrelser, blandt andet som to personers og tre personers bænke, samt bænke på mål. Materialerne er altid af højeste kvalitet, så møblerne kan holde til at stå udenfor i vind og vejr. Derfor sælger vi rigtig mange bænke lavet af højkvalitets teak- og mahognitræ, som er godt beskyttet med flere lag lak eller olie. Går du op i bæredygtighed og reuse, så har vi også flotte bænke af genbrugsteak, som stadig er i fantastisk kvalitet. Bænke af træ kan både stå i forbindelse med dit havemøbelsæt, men de kan også stå op ad en mur eller i et hyggeligt, afsides hjørne af haven, så man kan sidde i ro og fred, mens man nyder fuglefløjt, frisk luft og duften af blomster og natur.

Træbænke i hjemmet

Det naturlige udseende, som bænke af træ har, passer også inde i hjemmet. Her vil træbænke komme til sin ret, hvis det bliver sat sammen med et rustik plankebord. Hvis du synes, træbænken er lidt hård at sidde på, kan du købe bløde lammeskind, som du kan lægge oven på bænken. Det giver også bænke et mere stilfuldt udseende med et lammeskind, så din bænk eksempelvis også kan stå i en entre til, når man kommer hjem og skal have skoene af. Bænken kan også have et praktisk og dekorativt spot i hjemmet, hvor du kan sætte en vase, en lampe eller lægge blade og magasiner.

Pleje og vedligeholdelse af bænke

Bænke og andre møbler af træ kræver pleje med jævne mellemrum, så møblernes kvalitet holdes ved lige. Særligt hvis din træbænk står udenfor, er det vigtigt at beskytte den mod det skiftende danske vejr, da den står meget udsat. Ved at oliebehandle eller anvende en god lak eller maling tilføjer du et ekstra lag beskyttelse til din bænk, som samtidig giver bænkens udseende et frisk pust. Vil du gerne beholde den smukke gyldne farve på din teaktræsbænk, så den ikke bliver grå eller slår revner, så skal du behandle den med en god teakolie. Med en grundig behandling jævnligt vil din træbænk stå som ny de næste mange år.

Mere
Acceptér Site use cookies