Kategorier

Bænkhynder

Viser 1 - 7 af 7 varer

Bænkhynder i forskellige former og farver

Det er blevet mere og mere moderne at have bænke indenfor i de danske hjem. De giver en stemning af hygge og komfort, og der er derfor kommet et stort udvalg på markedet, så der er noget for enhver smag. Derfor kan du nu også se et stort udvalg af bænkhynder, som kommer i mange forskellige former og far...

Bænkhynder i forskellige former og farver

Det er blevet mere og mere moderne at have bænke indenfor i de danske hjem. De giver en stemning af hygge og komfort, og der er derfor kommet et stort udvalg på markedet, så der er noget for enhver smag. Derfor kan du nu også se et stort udvalg af bænkhynder, som kommer i mange forskellige former og farver, så du kan vælge den, som passer bedst ind i dit hjem. Bænke med bænkhynder vil altså kunne give dit hjem et friskt pust og et godt alternativ til andre mere gængse indendørsmøbler.

Du kan se forskellige typer af bænkhynder i webshoppen, som alle kommer i forskellige materialer. De forskellige bænkhynder kommer også i forskellige størrelser alt afhængigt af, hvilke mål og former, din indendørsbænk har.

Indendørsmøbel får nyt liv med bænkhynder

Du har muligheden for at vælge mellem flere forskellige typer af hynder her på siden. Dette gør, at du kan finde de bænkhynder, som passer bedst til dine bænke uden at skulle lede særligt længe. Du kan købe indendørsbænke i mange forskellige træsorter, og derfor skal der være bænkhynder for enhver smag. I webshoppen finder du i sortimentet for eksempel sorte, blå og grønne bænkhynder, som passer til alle træsorter. Du har også muligheden for at kigge nærmere på hvide bænkhynder, som vil give dig et lysere look i hjemmet.

Hvis du gerne vil opbevare dine hynder et sikkert sted, når de ikke er i brug, anbefaler vi, at du gør brug af en hyndeboks. Disse er designet til at holde dine hynder tørre og rene, skulle du gerne ville bruge dem på dine udendørs havebænke også. Du har altså muligheden for at finde alt indenfor udendørs og indendørs bænke på vores hjemmeside, så du kan bruge dine bænkhynder, som det passer dig bedst. De bænkhynder, som du finder på vores side, kommer også i forskellige materialer alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan for eksempel vælge bænkhynder i ren polyester, eller du kan vælge bænkhynder lavet af 100% Dralon. Det er altså op til dig og stilen i dit hjem, når det kommer til valget af materiale. Dog skal det siges, at alle bænkhynder hos LivingInstyle er lavet af materialer i høj kvalitet.

Pleje af dine bænkhynder

Når du vælger bænkhynder fra Living In Style, er der forskellige gode råd til at passe godt på dem, så de kan få et langt og godt liv i dit hjem. På nye bænkhynder kan der forekomme farve, som smitter af, da det er helt nye, når du får dem hjem. Dette kan modvirkes ved at opvride en våd klud i lunkent vand og tørre bænkehynden forsigtigt af. Dette vil fjerne det meste af den overskydende farve. Dette er mest gældende for mørkere farver i sortimentet.

Hvis du gerne vil vaske dine bænkhynder, så er det en god ide at vaske dem på et 30-graders program i vaskemaskinen og lade dem lufttørre, så de ikke mister pasformen. Dette vil sørge for at dine bænkhynder altid er flotte og rene.

Mere
Acceptér Site use cookies