Kategorier

Universalhynder

Viser 1 - 4 af 4 varer

Universalhynder for enhver smag

Hos Livinginstyle kan du finde mange forskellige typer af universalhynder, som passer til dit hjem. De moderne og farverige universalhynder vil give dit hjem et friskt pust, og de passer til mange forskellige typer af havestole, hvilket gør dem ideelle at have i hjemmet. Du kan altså finde lige præcis den type af...

Universalhynder for enhver smag

Hos Livinginstyle kan du finde mange forskellige typer af universalhynder, som passer til dit hjem. De moderne og farverige universalhynder vil give dit hjem et friskt pust, og de passer til mange forskellige typer af havestole, hvilket gør dem ideelle at have i hjemmet. Du kan altså finde lige præcis den type af universalhynde, som du har brug for, for at din terrasse bliver perfekt.

De universalhynder, som du finder hos Livinginstyle kommer i flere forskellige typer af materiale og farver, og det er derfor op til dig at vælge den kombination, som passer bedst ind i dit hjem. På vores hjemmeside kan du for eksempel finde universalhynder i ren polyester og hynder skabt af 100 % Dralon. Begge typer af materialer passer til de fleste af vores teak foldestole og vores fletstole, så det er op til dig at kombinere stole og universalhynder, som det passer dig bedst. Vores universalhynder kommer som nævnt også i mange forskellige farver. De mest gængse farver i vores sortiment er sort, blå, grøn og beige, da disse ofte komplimenterer mange havemøbler i forskellige typer af træ. Farverne varierer alt efter mærke og størrelsen på hynden, men vi garanterer at alle universalhynder i vores sortiment er lavet i kvalitetsmateriale.

Forskellen på universalhynder og almindelige hynder

Du kan på vores hjemmeside finde både universalhynder og almindelige hynder. Universalhynder har et mere groft udseende, og de er mere hårdføre end den gængse hynde, som du benytter i stole og til andre indendørsmøbler. Det er altså ikke ligegyldigt hvilken type hynde du vælger at købe, når det kommer til at bruge hynderne udendørs.

Universalhynder kan ofte tåle elementernes rasen mere end den almindelige hynde, og de optager ikke skidt og vand på samme måde som den almindelige hynde. Det er altså en god ide at købe universalhynder, hvis man vil tage komforten med udendørs i den det danske vejr.

Vil du gerne beskytte dine universalhynder, når du ikke benytter dem, og vil du gerne have et tørt og behageligt sted at opbevare dem over vinteren, kan du købe en hyndeboks på hjemmeside. Disse beskytter hynderne for vind og vejr, og det giver dig en mulighed for at opbevare dine hynder, så de er pæne og flotte næste gang, du tager dem i brug. På denne måde kan du være sikker på, at du giver dine universalhynder et længere liv, så du kan bruge dem mange år ud i fremtiden.

Vedligeholdelse af universalhynder

Til trods for universalhyndernes mere hårdføre ydre betyder det ikke, at de ikke kan blive så beskidte, at de behøver en vask. Derfor, hvis du gerne vil vedligeholde dine universalhynder, kan du vaske dem på ved et maks. 40-graders program og derefter lade dem lufttørre. Det vil sørge for, at de bevarer den pasform, som har de har fra starten, så de altid vil passe til dine udendørs havestole. Du kan altså med meget få trin sørge for, at dine hynder har det bedste liv muligt i dit hjem, så du kan nyde dem i mange år endnu.

Mere
Acceptér Site use cookies