Kategorier

Havemøbelsæt

Viser 1 - 27 af 27 varer

HAVEMØBELSÆT

Her findes et kæmpe udvalg af billige havemøbel sæt i forskellige varianter og størrelser, og vi har havemøbler til enhver smag. Alt fra små cafésæt med to stole, til store havemøbelsæt med stort bord og op til otte stole! Derudover har vi havemøbelsæt på tilbud til skarpe priser. Her på siden har vi super gode og skarpe tilbud på ...

HAVEMØBELSÆT

Her findes et kæmpe udvalg af billige havemøbel sæt i forskellige varianter og størrelser, og vi har havemøbler til enhver smag. Alt fra små cafésæt med to stole, til store havemøbelsæt med stort bord og op til otte stole! Derudover har vi havemøbelsæt på tilbud til skarpe priser. Her på siden har vi super gode og skarpe tilbud på havemøbelsæt i alle størrelser og flere forskellige materialer og sammensætninger at vælge imellem. Find et møbelsæt der passer til netop dit behov! Om det er ren afslapning, godt udendørs spisested eller en god blanding – så findes det her!

Udvikling i salget af Teak træ havemøbler.

Havemøbler fremstillet i Teak Træ er de sidste par år blevet meget populære og eftertragtet og er nu igen Danskernes foretrukne valg. Efter en periode hvor alle skulle have sorte polyrattan stole med et sort nonwood bord som man i øvrigt kunne købe alle steder og til meget billige priser. Uanset hvor man kom hen så havde de sorte havemøbler i haven. Du finder ikke de sorte møbler hos livinginstyle.dk men i stedet for finder du Teak havemøbler i den absolutte bedste kvalitet til den unægtelige bedste pris her.

 

Vi forhandler udelukkende 100% klima venlig og bæredygtige produkter.

Vi bestræber os på at alle vores produkter udelukkende kommer fra bæredygtige områder og at de producenter / fabrikker vi bruger ikke har nogen børnearbejder. Da det er utrolig vigtigt for os at vi med 100% sikkerhed kan tilbyde vores kunder et grønt og klimavenligt produkt har vi ansat Dansk kvalitets kontrol. Han overvågerproduktionen fra at Teak træet bliver skovet fra et i forvejen godkendt bæredygtigt område, til at den kommer ind på fabrikken, bliver skåret op, tørret og til sidst lavet til møbler. Alt det spild som en fabrik her bliver også noteret. Ud over vores egen kvalitet kontrol så er vi også Flegt certificeret, en 3 part som skal tjekke det hele igen. Flegt sender ikke nogen have møbler afsted uden før end de har alle tal fra produktionen og de skal igen passe inc et evt. spild der måtte være.  Så det er både Flegt og vores egen folk som skal kunne verificere for teak træet, før end de får lov til at læsse containeren.

 

 Så om du er på udkig efter en teak bænk, en teak solvogn, en teak dækstol eller et teak have sæt, og hvis du ikke er lige glad med miljøet så kan du helt sikkert finde det du søger her på siden www.livinginstyle.dk

 

Kerne Teak forklaring.

Der findes forskellige kvalitet Teak Træ, vi har valgt kun at forhandle det bedste kvalitet som er kerne teak. Kerne teak  har en næsten ens farve brun. Årene er tættere på hinanden og der er meget mere naturlig olie i træet Det er derfor at det er det bedste træ til havemøbler.  Ydermere så er Teak Træ også varme ledende det vil sige a det ikke bliver så varmt som andre træ sorter, og derfor bliver det brugt som dæk på alle luksus skibe.

Teak havemøbel sæt fra livinginstyle.dk er specielt fremstillet til det Danske vejr og smag, simple design med rene linjer og stadig meget eksklusivt. I vores sortiment af havemøbler finder du mange forskellige sæt og muligheder for at kombinere de forskellige stole med bordene, så vi har helt sikkert de teak havemøbler som du altid har ønsket dig.     

Behandling af teak træ.  

Hvis du ikke ønsker at behandle dine havemøbler med noget, så vil de efter nogen tid får den sølv farvet glød som teak møbler er så kendt for, det eneste du her skal gøre er at sætte dem ind om vinteren og så når du igen til foråret tager dem ud så skal man lige sørge for at efter spænde skruerne. Hvis du der imod godt kan lide den naturlige dybe varme brune farve som møblerne har når du køber dem så skal du give dem teak olie inden du tager dem i brug. Du kan selvfølgelig også efter noget tid hvis du synes at møblerne ser noget trætte ud i farven, rens dem med lidt møbelrens og efter at træet er tørt så puds med fin kornet sandpapir. Vigtigt at du sørger for at træet er helt tørt inden du giver dem teak olien.   

 

HAVEMØBELSÆT I FORSKELLIGE MATERIALER

Vi har et bredt udvalg af havemøbelsæt i materialet aluminium. Havemøbler i dette materiale kræver ingen vedligeholdelse og kan stå ude i næsten al slags værd. Derudover er møblerne ikke ligeså tunge som for eksempel massive træmøbler. Materialet kan let rengøre med en fugtig klud og fremstår rigtig flot i mange år. Noget man dog skal være opmærksom på ved havemøbler af aluminium er, at grundet den lave vægt skal stole og borde sikres ved kraftig blæst og storm. Har man derimod havemøbler af massivt træ, behøver man ikke bekymre sig om blæst. Man bør derimod sætte sig grundigt ind i, hvilken form for træbeskyttelse og behandling møblerne skal have for at opretholde udseendet. Havemøbler af træ bør man også sætte ind i vinterhalvåret så møblerne bliver skånet for de meget kolde temperaturer og hårde vejr. Havemøbler af træ kan dog nærmest holde for evigt, hvis de behandles med korrekte produkter og tages ind om vinteren. Derudover er velholdte møbler af træ utrolig smukke og klassiske.  Et materiale der også ofte bliver benyttet til vores havemøbelsæt et nonwood-materiale i høj kvalitet. Dette materiale bruges ofte sammen med aluminium og har samme gode egenskab med ikke at skulle vedligeholdes men samtidigt fremstår pænt og flot, og er nemt at rengøre.

 

HAVEMØBELSÆT SOM UDENDØRS INTERIØR

Hos os ser vi på havemøbler som udendørs interiør der selvfølgelig skal være funktionelt og behageligt, men samtidig også være flot og skabe udseendemæssig værdi til den terrasse eller altan det står på. Vi udbyder mange produkter i forskellige flotte designs og typer der egner sig til forskellige anledninger. Derfor mener vi, at der hos os er varianter og muligheder for sammensætning af havemøbelsæt til enhver smag og til den kræsne køber som stadig gerne vil have en god pris samt en super holdbar kvalitet. 

Mere
Acceptér Site use cookies