Vitrineskab og skabe

Der er 6 varer.
Viser 1 - 6 af 6 varer

Kunsten at finde det rette Vitrineskab

At finde det rette møbel til sit hjem, som både passer ind i din unikke stil og ikke mindst i en god kvalitet, kan være en udfordring. Her hos Living in Style, har vi gjort det til vores mission, at skabe smukke møbler med stil og kvalitet for øje. Vores mange års erfaring med møbelproduktion, gør at vi er...

Kunsten at finde det rette Vitrineskab

At finde det rette møbel til sit hjem, som både passer ind i din unikke stil og ikke mindst i en god kvalitet, kan være en udfordring. Her hos Living in Style, har vi gjort det til vores mission, at skabe smukke møbler med stil og kvalitet for øje. Vores mange års erfaring med møbelproduktion, gør at vi er i stand til at levere møbler af særdeles høj kvalitet og i smukke design. Vi har base i Odense, hvorfra vi udvikler og designer vores produkter. Det er helt essentielt for os, at vi skaber møbler, det skaber glæde hos vores kunder. Et møbel er for os ikke ”bare” et møbel, det er en livsstil og noget vi brænder for. At have friheden til at kunne skabe noget så smukt som for eksempel et Vitrineskab, der skal være med til at skabe et hjem med varme og glæde, er noget vi sætter en stor ære i.

Grundlæggende kan man sige, at et Vitrineskab og ikke mindst vores indretning er med til at vise hvem vi er. Via vores hjem og valg af møbler, signalere vi hvem vi i grunden er og hvad vi som enkeltperson sætter pris på. Et Vitrineskab fra Living in Style, er et møbel der er skabt med omtanke for både miljø, bæredygtighed, sans og ikke mindst kvalitet. Vi håber at du vil lade dig inspirere af både vores Vitrineskabe, men bestemt også af nogle af alle de andre smukke møbler vi præsentere for dig i vores sortiment.

Herunder kan du finde relevant information omkring Vitrineskabe, deres funktion, design og ikke mindst historie.

VITRINESKABE OG SKABE

Hos Living in Style tilbyder vi et væld af forskellige møbler - herunder er vores skabe og vitrineskabe, som produceres i smukke designs og høj kvalitet. Disse designerskabe leveres i forskellige træsorter, hvorfor du blandt andet vil finde skabe i teaktræ, mahogni og kombinationen af disse.

Vi har forskellige typer af skabe, som vi kan tilbyde. Først og fremmest kan vi tilbyde forskellige vitrineskabe, som du vil finde i varierende størrelser og farver. Et Vitrineskab er højkvalitets møbel, som vil kunne blive et centrum i enhver stue, køkken eller et opholdsrum. Dertil tilbyder vi også skabe og skænke, som kan bruges til et væld af opbevaring. Nogle af disse skænke egner sig særdeles godt til opbevaring af tøj og tekstiler, hvorimod andre har mere alsidige brugsformer, hvor du helt selv definerer formålet.

Det essentielle er dog, at alle vores møbler er produceret af høj kvalitet, og de er skabt til at være langtidsholdbare og robuste. Du får med andre ord den gode kvalitet du betaler for hos os.

EN ÆLDRE TRADITION I ET NYT HJEM

Vitrineskabet er i realiteten et klassisk møbel, som har en del historie på bagen. Vitrineskabet går flere århundreder tilbage, hvor det først og fremmest har været et møbel med en vis præstige. Her har man kunne fremvise den dyre porcelæn, og vitrineskabene har oftest i de velbemidlede hjem været udsmykket og dekoreret i rig omfang.

I dag har Vitrineskabet en mere afslappet funktion og er helt perfekt til at skabe sjæl og varme til vores tids mere minimalistisk indretnings look. De nyere udgaver af Vitrineskabe som fås her hos Living in Style, er ikke nær så gotisk og utilnærmelig som man kender dem fra gamle dage. Vores design er tilpasset nutiden, ikke blot i designet, men tager ligeledes højde for behovet for opbevaring, hvilket har resultatet i de smukke Vitrineskabe du finder her på siden og som passer ind i langt de fleste hjem.

Et vitrineskab kan være den ideelle mulighed for at fremvise alskens genstande i hjemmet, samtidigt med at vitrineskabet har en utroligt praktisk funktion – Dersom der ikke er mange møbler, der tilbyder så stor en opbevarings kapacitet, som vitrineskabet gør.

ET VITRINESKAB SOM UDSTILLING I DAGLIGSTUEN

Et Vitrineskab kan noget helt særligt og skaber som ikke mange andre møbler sjæl og hygge i stuen. De er todelte, hvor den nederste del indeholder skabslåger og skuffer til opbevaring af alskens sager. Den øverste del består derimod af låger, som er udsmykket med en glasfacade. Denne glasfacade er særligt dét, som gør vitrineskabet specielt.

Et Vitrineskab tilbyder dig nemlig rig mulighed for at fremvise dine ejendele. Det flotte porcelæn kan præsenteres heri. Det samme kan den voksende bogsamling. Dernæst er et Vitrineskab helt unikt til at skabe stemning til højtider. Et vitrineskab kan med lethed omformes til den perfekte ”Juleudsmykning”. Her er det kun fantasien der sætter grænser, men forestil dig et smukt Vitrineskab der er dekoreret med søde kræmmerhuse eller små engle inde bag glasset, eller du kan endda lave din helt egen nisselandsby, som kan skabe hygge og ikke mindst glæde blandt de mindste i juletiden. Påsken er også en højtid, hvor et Vitrineskab kan blive, om ikke centrum for, men så i hvert tilfælde være en del af påskeudsmykningen. Små gule kyllinger kan hænges op bag glasset eller du kan hænge små reder med tørrede blomster op, for herigennem at skabe vaskeægte påskestemning.

Det er reelt set kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du vil udstille heri. Vitrineskabet er derfor en ideel mulighed for at opbevare, samtidigt med du kan bruge det til udsmykning og pynt.

Et Vitrineskabe som køkken møbel

I de seneste år, har Vitrineskabet fået en renæssance i sin tilstedeværelse som køkkenmøbel. Med vores nyfortolkning af et Vitrineskab i et lækkert kvalitetsmateriale og smukke design, vinder det mere og mere ind som køkken møbel i de danske hjem og ikke uden grund.

Vores huse er gennem de seneste årtier blevet mere og mere nordisk præget med et moderne minimalistisk design. Faren ved disse design, kan være at huset bliver for upersonligt i sin fremtoning. Særligt vores køkkener har fået strammet op på linjerne og fremstår ofte lidt kolde, hvis ikke der tilføres noget ”hygge”. Her kan man med fordel bruge et Vitrineskab, der er fremragende til at skabe både kontrast til det lidt minimalistiske look, samtidig med det passer ind i stort set alle moderne køkkener. Vi ser oftere og oftere at mange unge mennesker simpelthen tænker et Vitrineskab ind i deres køkkener under renoveringen af deres hjem, netop for at skabe en smuk og gennemført samhørighed mellem det lidt kolde minimalistiske look og det varme og hyggelige. Et Vitrineskab skaber nemlig både varme og sjæl, samtidig med det giver dig en fantastisk opbevaringsplads. At kombinere nyt og ”ældre” design giver et helt fantastisk resultat, som sikre at dit hjem fremstår smukt, elegang og hyggeligt. Den øverste del i et Vitrineskab er perfekt til opbevaring og ikke mindst udstilling af dine kopper, tallerkner, karafler, fade osv. Samtidig med det ser rigtig hyggeligt ud at kombinere indretningen i glasskabene med en blanding af service og kogebøger mv.

VITRINESKABE I FLERE VARIANTER

I blandt vores udvalg her hos Living in Style, finder du forskellige Vitrineskabe, som du kan finde i forskellige varianter og kombinere i størrelser og farver.

Fælles for alle Vitrineskabene er, at de har en højde på 210 cm, hvilket gør dem egnet til langt de fleste hjem. Vi kan blandt anden tilbyde vitrineskabe i varierende størrelser, således du kan finde den størrelse der passer til netop dit hjem.

De aktuelle mål på vores Vitrineskabe med fire døre:

· Bredde 220 centimeter

· Højde 210 centimeter

· Dybde 55 centimeter

De aktuelle mål på vores Vitrineskabe med tre døre:

· Bredde 160 centimeter

· Højde 210 centimeter

· Dybde 55 centimeter

Dermed kan du i høj grad finde et vitrineskab, som passer lige ind i netop dit hjem. Derudover varierer vores Vitrineskabe også i farver, så du kan matche din foretrukne størrelse og farve sammen, hvilket vil resultere i et ideelt Vitrineskab til dit hjem.

Træsorter i møbelproduktionen

Hos Living in Style vægter vi som sagt kvalitet højt og vi går derfor aldrig på kompromis med vores råmateriale, nemlig træ. Vi udvælger nøje vores leverandører og da vores egne fabrik er placeret i Indonesien, har vi qua tæt samarbejde med de regeringskontrollerede plantager. Her udvælger netop det træ, der skaber fundamentet for vores møbelproduktion. Vi vægter bæredygtighed og ansvarlighed højt, hvorfor alle vores medarbejdere arbejder under trygge rammet til en god løn.

For at kunne skabe smukke, holdbar møbler i høj kvalitet er det helt fundamentalt at sikre et godt og solidt råmateriale. Kun ved at anvende træsorter der har haft optimale vækstbetingelser og af stærk type, kan dette lade sig gøre. Derfor vil du opleve at vi både anvender kendte og mindre kendte træsorter i vores produktion, for herved at opnå den bedste kvalitet.

Herunder kan du læse mere om de forskellige træsorter og ikke mindst deres forcer og historie.

MØBLER I EGETRÆ

Egetræet kan om noget siges at være danskernes foretrukne træsort inden for møbler. Helt tilbage i vikingetiden, finder man eksempler på, at vikingerne har brugt egetræ til de konstruktioner, som skulle være særdeles stærke og holdbare. Egen vokser ganske naturligt i Danmark, hvorfor dette danner en god grobund for dannelsen af en tradition.

Det giver derfor rigtig god mening at investere i egetræsmøbler, da disse først og fremmest er langtidsholdbare, stærke og med en smuk struktur. Dertil bringer de kvalitet og tyngde i hjemmet, og deres udseende er helt særprægede – i særdeleshed når de bliver behandlet med diverse pigmenterede olier, som forfiner udseendet. Egetræ har været råmaterialet for mange både kendte og mindre kendte møbeldesignere gennem generationer og ikke uden grund. Egetræ er nærmest kendetegnet for Dansk Kvalitet og har skabt grundlag for mange kunstneriske skabninger gennem tiden. Hos Living in Style deler vi begejstringen af dette fantastiske materiale og vi vil uden tvivl fortsætte med at bruge dette fantastiske træ i vores produktion.

SKABE I KEJSERTRÆ

Vi præsenterer også skabe af kejsertræ i blandt vores udvalg. Kejsertræ er en meget speciel træart, som også kendes under navnet paulownia. Denne træart leverer en kombination af nogle særdeles eftertragtede egenskaber. Kejsertræ er nemlig først og fremmest særdeles hårdt og robust, hvorfor man skulle forvente, at det var tungere end andre træsorter. Dette er dog det modsatte af sandheden. Paulownia vejer eksempelvis kun halvt så meget som bøgetræ. Derfor er vores skabe i kejsertræ bygget fra bunden af, i robuste og kvalitetsrige materialer. Kejsertræet

har sin oprindelse i Kina og er et forholdsvis lille løvfældende træ med en åben krone. Træet blomster med de smukkeste lilla blomster og benyttes ligeledes som planter i haver og byer, hvor de i blomstringstiden ofte bliver samlingspunkt for folk der værdsætter smukke planter. De seneste mange år er træet også blevet en fast inventar i mange Skandinaviske haver, heriblandt Danmark, hvor de faktisk kan leve ganske godt, så længe de har læ og en godt drænet jord.

SKABE TIL ALSKENS FORMÅL

Hos Living in Style tilbyder vi et væld af forskellige skabe, og disse kan bruges til alle tænkelige formål. Derfor finder du mere muligheder end begrænsninger i de skabe, som vi tilbyder. Nogle af disse skabe egner sig eksempelvis helt ideelt til tøjskabe, hvor du finder et væld af skuffer og låger. Samtidigt har de dog også praktiske muligheder inden for opbevaring af helt almindelige dagligdagsting, som du almindeligvis vil finde i en stue.

Andre skabe er mere egnet til opbevaring af et væld af genstande, som ikke er tekstiler. Skabe til hobbybrug, hvor du finder sytråd, nåle og mønstre. Det kan eksempelvis også være tegnegrejet, hvor én skuffe er egnet til blyanterne, en anden til kuglepennene og den store skuffe forneden til de store papirer.

Du definerer helt selv formålet med dit skab, som du finder hos os. Vi tilbyder dig blot generelt brugbare skabe, som kan tjene et væld af funktioner.

PRODUKTER FRA LIVING IN STYLE

Alle vores produkter findes både i vores webshop, men er ligeledes at finde i vores fysiske butik, som du finder på:

Herluf Trolles vej 28b. 5220 Odense sø

Vores åbningstider kan du finde her>> og har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, enten via mail - info@livinginstyle.dk eller på telefon 50243335. Vi glæder os til at høre fra dig.

Valget er dit

Vi tilbyder udelukkende Vitrineskabe af høj kvalitet med lang holdbarhed. Alle vores Vitrineskabe og andre møbler er produceret med henblik på holdbarhed, kvalitet, udseende og design. Derfor vil du aldrig gå galt i byen, hvis du vælger et produkt fra Living in Style.

Du finder diverse informationer om mål og materialer på vores skabe her på siden, hvorfor du roligt kan gå i gang med målebåndet derhjemme, hvis du ønsker at bestille noget hjem. Husk vi levere lige til døren og har fri fragt på alle vores Vitrineskabe.

Vi håber at du har ladet dig inspirere til valg af dit nye Vitrineskab og vi vil være ydmyg og glade hvis du vælger et af vores design. Med et møbel fra Living in Style, sikre vi nemlig at du har et smukt møbel i rigtig mange år.

Mere
Acceptér Site use cookies