Borde og skriveborde

Der er 2 varer.
Viser 1 - 2 af 2 varer

Er du på udkig efter solide skriveborde? Eller unikke borde der gør din boligindretning speciel? Hos Living in Style tilbyder vi borde til mange forskellige formål. Vi udarbejder en del møbler i Indonesien, som gør, at bordene ikke bare er flotte designs, men helt unikke designs og samtidig i høj kvalitet!...

Er du på udkig efter solide skriveborde? Eller unikke borde der gør din boligindretning speciel? Hos Living in Style tilbyder vi borde til mange forskellige formål. Vi udarbejder en del møbler i Indonesien, som gør, at bordene ikke bare er flotte designs, men helt unikke designs og samtidig i høj kvalitet! Samtidig er Indonesiens møbler altid garant for, at trækvaliteten er helt i top.

Blandt bordene i unikt design er bordene i teaktræsrod, som giver indretningen et helt særligt præg.
    
Vi forhandler også borde i mahogni og genbrugsteak, og i nogle tilfælde en kombination. Genbrugsteak har ligesom teaktræ en naturlig holdbarhedsevne og kan modstå ekstreme vejrforhold, som gør, at møblerne være ret dyre og og derfor være et statussymbol. Teakmøbler er kendt for at kunne holde så længe som ca. 70 år - også hvis man bruger det udendørs.

Bordene har en stil, der er egnet til at stå mange steder i hjemmet som et stilfuldt input.

Se vores udvalg online, eller kom forbi vores butik.

Mere
Acceptér Site use cookies