Kategorier

Kurve stole

Viser 1 - 12 af 12 varer

Kurve stole i mange varianter

Kurvestole finde i et utal af varianter og modeller. Hos Living In Style har vi kurvestole  til både indendørs og udendørs brug og i mange forskellige designs, med og uden hynder. En kurvestol kan være en super smuk form for interiør og give en stilfuld hygge uden af gå på kompromis med hverken komfort eller indret...

Kurve stole i mange varianter

Kurvestole finde i et utal af varianter og modeller. Hos Living In Style har vi kurvestole  til både indendørs og udendørs brug og i mange forskellige designs, med og uden hynder. En kurvestol kan være en super smuk form for interiør og give en stilfuld hygge uden af gå på kompromis med hverken komfort eller indretning. Hvide kurvestole kan for eksempel give en flot kontrast og struktur til indretningen frem for mere traditionelle hvide stole.

 

Udendørs miljø med kurvestole

Ønsker man en lidt mere utraditionel med dejlig hygge på altanen eller terrassen vil en god mulighed være at sammensætte for eksempel produkterne af rattan til et lille lounge miljø. Dette vil give et anderledes med mere tropisk og sydlandsk look som kan virke meget inspirerende og hyggeligt på sene sommer aftenener i venners eller families lag. Dog skal det nævnes at hynder skal tages indenfor og ved meget regn og dprligt vejr, bør man tage kurvemøblerne med ind også.

 

Indendørs Hygge i kurvestole

Alle vore kurvestole og kurvemøbler egner sig perfekt til at stå indendørs. Brug RIO DINING CHAIR rundt om spisebordet for et lækkert, anderledes look eller brug for eksempel RATTAN BÆNKEN i en hyggekrog i soveværelset eller som et fint møbel i entreen/gangen. En mulighed kan også være at lave et sofaarrangement i stuen i kurvemøbler med kurvestole for en hjemlig og hyggelig løsning. I mange af vores kurvemøbler er der tilhørende, bløde hynder eller med mulighed for at købe hynder og lægge i. For at skabe et personligt look vil det også være en god mulighed med nogle puder eller tæpper i kurvemøblerne.

 

KURVEMØBLER – ET TILBAGEVENDENDE FÆNOMEN

Kurvemøbler og kurvestole har før været meget moderne, som så har været dalende igennem tiden. Men nu er de hyggelige og flotte møbler igen på mode, og ses i alle mulige sammenhænge som private hjem, interiør på restauranter og caféer og meget andet! I de nyere boligmagasiner begynder kurvemøbler også igen at træde frem i forskellige varianter som også findes her på siden med tilhørende hynder. Holdes kurvestole tørre og fri for fugt kan disse holde i mange år. De skal blot støves af eller tørres over med en let fugtet klud for rengøring. Møblerne er meget lette, og gør det nemt at flytte rundt i boligen ved for eksempel rengøring eller om rokering.  Alt afhængig af stilen i et hjem kan kurvemøbler bruges som et gennemgående element i hele boligen, eller blot bare som en enkelt stol i hjørnet – kun fantasien sætter grænser!

Se også vores udvalg af havemøbler

Mere
Acceptér Site use cookies