Kategorier

Kurvestole

Viser 1 - 11 af 11 varer

Kurvestole til ethvert hjem

Godt håndværk bliver aldrig umoderne, og på trods af, at kurvemøbler i alle afstøbninger ikke har været det mest populære de senere år, er det flotte materiale på vej tilbage. Ét af de mest populære kurvemøbler er kurvestole, som med dens funktionalitet, lethed og rustikke udseende kan præge dit hjem i den præcis den...

Kurvestole til ethvert hjem

Godt håndværk bliver aldrig umoderne, og på trods af, at kurvemøbler i alle afstøbninger ikke har været det mest populære de senere år, er det flotte materiale på vej tilbage. Ét af de mest populære kurvemøbler er kurvestole, som med dens funktionalitet, lethed og rustikke udseende kan præge dit hjem i den præcis den retning, du ønsker. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige kurvestole, som kan bruges både ude og inde. Der findes nemlig også kurvestole til haven.

Her på siden, vil du finde kurvestole tilbud, samt et større udvalg af kvalitets kurvestole. De mange kurvestole kommer som forskellige typer og former, men bærer samme udtryk af godt håndværk og kvalitet.

Kurvestole til både udendørs og indendørs brug

Kurvestole, i alle afstøbnigner, er lavet af naturmateriale, hvilket gør, at de er funktionelle og lette at håndtere. Du kan nemt flytte rundt på din kurvestol og om vinteren bruge den som en hyggelig lænestol foran pejsen, hvor du om sommeren kan trække den med udenfor og benytte den som en kurvestol til haven. Kurvestolen har som udgangspunkt et tropisk udtryk, da materialet ofte drager tankerne mod sol og varme lande. Hvis du ønsker at komplimentere din kurvestol med andre lækre havemøbler, har vi et stort udvalg af havesofaer og loungemøbler, som vil tage din terrassehygge til nye niveauer.

Hos Livinginstyle.dk har vi flere forskellige modeller af kurvestole, som kan benyttes indenfor, såvel som udenfor. De kan hænge fra loftet, bruges som gyngestol eller lænestol. Med andre ord, er der en kurvestol til enhver form for brug.

Kurvestole passer til enhver indretning

De mange indretningsmuligheder for en kurvestol gør, at den passer til ethvert hjem. På trods af, at den kan bringe tankerne hen på sol og varme, er kurvestole med lette og simple i udtrykket. De kan fås i mørkt og lyst materiale, som nemt kan kombineres med resten af indretningen. Derudover vælger mange at beklæde deres kurvestol med et lammeskind eller sammen med en simpel puf. Hos Livinginstyle.dk har vi også et stort ud af både lammeskind og puffer, som vil passe perfekt sammen med en kurvestol, og give dit hjem et mere komplet udtryk, der med sikkerhed vil invitere til aftenhygge og imponere gæsterne.

Vedligeholdelse af kurvemøbler og kurvestole

Kurvestole, og kurvemøbler generelt, er lavet af robust og holdbart materiale, men dette betyder ikke, at de ikke skal passes godt på. Brugsskader og brugstegn vil forekomme med tiden, og for at sikre, at din kurvestol holder så længe som muligt, bør du vedligeholde din kurvestol. Og det kræver ikke meget arbejde.

Måden man vedligeholder en kurvestol på minder meget om måden, du vil tilgå et almindeligt trægulv eller et spisebord. Begynd med at støvsuge kurvestolen. Det er vigtigt at komme ned i alle afkroge af kurvestolen, hvilket kan være besværligt, men er ikke desto mindre vigtigt. Når dette er gjort, kan du vaske kurvestolen med vand og sæbespåner. Dette er nemmest med en opvredet karklud. Kurvestolen stilles til tøre, og det er yderst vigtigt, at du lader kurvestolen gennemtørre inden du benytter den igen.

Mere
Acceptér Site use cookies