Kategorier

Opbevaringskurve

Viser 1 - 6 af 6 varer

Opbevaringskurve i forskellige størrelser, farver og materialer

I en travl hverdag med mange gøremål, kan det være svært for mange at holde orden i hjemmet. Dette skyldes ofte mangel på gode opbevaringsmuligheder. De fleste vælger derfor at købe opbevaringskurve til deres ting, for at skabe et bedre overblik og sætte tingene i system. Opbevarin...

Opbevaringskurve i forskellige størrelser, farver og materialer

I en travl hverdag med mange gøremål, kan det være svært for mange at holde orden i hjemmet. Dette skyldes ofte mangel på gode opbevaringsmuligheder. De fleste vælger derfor at købe opbevaringskurve til deres ting, for at skabe et bedre overblik og sætte tingene i system. Opbevaringskurve er derfor helt ideelle til at skabe orden i hjemmet, og er samtidig med til at skabe en hyggelig stemning - og giver et frisk pust til din indretning. Kurve i flet passer desuden rigtig godt sammen med den skandinaviske minimalistiske stil, som ofte omfavner naturmaterialer og varme farver.
 
Her på siden har vi samlet et stort udvalg af opbevaringskurve til gode priser. Hos Livinginstyle har vi kurve til enhver smag, der nemt kan integreres med resten af indretningen i dit hjem. Kurvene findes i forskellige størrelser, farver og typer.

Opbevaringskurve giver mange indretningsmuligheder

Hos Livinginstyle forhandler vi kurve til både større og mindre opbevaringsløsninger. Der findes forskellige former og typer af kurve afhængig af, hvad du skal have opbevaret. Mangler du opbevaringskurve til badeværelset? så er de mindre kurve en perfekt løsning til opbevaring af små ting som. vatpinde, cremer og sæbe. Badeværelset er et sted man bruger meget tid, og her er det især vigtigt at have ryddelige overflader, så du ikke skal lede så længe efter tingene.

På siden finder du også store kurve til opbevaring af de lidt større ting, som f.eks. plaider og tæpper. Kurven kan her placeres ved siden af sofaen, så tæppet altid er klar til brug. På den måde er de altid nemt tilgængelige og har en fast plads, når du ikke bruger dem. Mange danskere nyder også at gøre noget ekstra ud af deres udendørsarealer - og her er flet en rigtig god måde at skabe et flot og naturligt udtryk.

Det kan være svært at holde orden i entreen, især hvis man er en stor familie, kan rodet hurtigt at hobe sig op - her kan du med fordel bruge kurve til at skabe mere plads i din entre. Brug de små kurve til vanter, huer og andre småting, og placer dem ovenpå dit entremøbel eller kommoden. Det er en smart detalje, der gør det let at holde orden i hverdagen. Når det kommer til de lidt større ting, som jakker eller cykelhjelme, kan du sætte de store kurve på en hylde højt oppe, så du på den måde får udnyttet pladsen i entreen optimalt.

Stort udvalg af kurve i rattan

Inden for de seneste år er mange begyndt at bringe naturen mere ind i boligindretningen. I takt med at bæredygtigheden fylder mere for os, betyder det at mange vælger at indrette deres bolig med naturmaterialer. Rattan er blandt andet et af de naturmaterialer som hitter lige nu, og som har indtaget plads i mange danskeres hjem. Rattan er hurtigtvoksende ligesom bambus, hvilket gør materialet mere bæredygtigt i forhold til træ. Rattan er desuden en god investering til boligen, da det er et stærkt og solidt materiale, der holder i mange år. Hos os finder du et
stort udvalg af kurve i naturmaterialet rattan.

Mere
Acceptér Site use cookies