Kategorier

Borde og stole

Viser 1 - 24 af 24 varer

Borde og stole til haven

I denne kategori finder du lækre haveborde og havestole. Hvis du er på udkig efter kun stole eller et single bord har vi et stort udvalg af bænke, borde og stole til din have. Der er noget for enhver smag, og vi har både havemøbler i teak, nonwood og polyrattan. Hvilket materiale du skal vælge til dit nye bord, stol ell...

Borde og stole til haven

I denne kategori finder du lækre haveborde og havestole. Hvis du er på udkig efter kun stole eller et single bord har vi et stort udvalg af bænke, borde og stole til din have. Der er noget for enhver smag, og vi har både havemøbler i teak, nonwood og polyrattan. Hvilket materiale du skal vælge til dit nye bord, stol eller bænk afhænger af din stilmæssige smag, men selvfølgelig også hvor meget tid du ønsker, at skulle bruge på at vedligeholde havemøblerne. Flettede polyrattanmøbler med børstet aluminiumsstel kræver f.eks. minimal vedligeholdelse.

Havestole

Havestole er et vigtigt element til haven og terrassen, da du bruger meget tid udenfor i det gode vejr henover sommeren. Vi har mange forskellige slags havestole i forskellige materialer, herunder teaktræ, polyrattan og nonwood. Udover materiale skal du tage stilling til funktion og form. Vi har f.eks. en foldestol, som er meget praktisk, hvis du gerne vil gemme stolene væk, når der ikke er gæster. Endvidere har vi positionsstole i kerneteak, som er yderst komfortable at sidde i.

Forskellen på klassisk- og kerneteak

Klassisk teak: bliver udvundet fra den yderste del af træstammen, og derfor er olieindholdet lavt, hvilket betyder træet skal behandles oftere (ca. 2-4 gange årligt).

Kerneteak: bliver udvundet fra selve kernen af træet, og er derfor hårdere, solidt og mere olieholdigt. Når træet behandles bliver det gyldent, og hvis det efterlades ubehandlet får det en sølvgrå patina.

Haveborde

I kategorien finder du ligeledes et stort udvalg af havebord i materialerne teak, nonwood og polyrattan. Havebordene kan fås i forskellige former og størrelser, så de passer til lige netop din have. Så uanset om du skal bruge et rundt, firkantet eller fold-ud bord, så har vi det her. Et havebord med udtræk er f.eks. supersmart, hvis du ofte får gæster, men samtidig ikke gider, at have et kæmpebord, når I blot er den lille kernefamilie samlet. Vores haveborde passer til udvalget af stole og havebænke, så du kan sagtens finde noget der matcher, men omvendt kan du også købe et helt havemøbelsæt, hvis du ikke har noget udgangspunkt i din have.

Havebord Teaktræ – Stort udvalg til gode priser – Direkte import – Køb her – Livinginstyle.dk

 Når danskere skal vælge havemøbler i dag, så er trenden vendt til, at der i dag efterspørges teak havemøbler i høj kvalitet. Alle ved, at teaktræ er det bedste og mest eksklusive materiale når der skal fremstilles havemøbler, men de færreste er ikke klar over hvorfor. Teaktræ indeholder meget natuligt olie der gør at havebordet i teak træ kan stå udenfor i al slags vejr uden at det går i stykker. Olien i træet gør at teaktræet efter nogle måneder med sollys ændrer farve så det får et sølvfarvet patina. Olien i træet gør også at dit teakmøbel kan stå udenfor i rigtig mange år. Teaktræet er så holdbart at det første der går i stykker ikke er træet men metalbeslagene. I tilfælde at det sker for nogle af dine møbler så skriv endelig til os, sandsynligheden for at vi har netop de beslag som du har brug for er stort.

Hvilket Havebord skal man vælge.

Du finder her på siden mange forskellige teak haveborde i super kvalitet kerneteak. Vi har små borde der let kan klappes sammen så de ikke fylder meget og derfor et godt alternativ til dem der har en altan. Vi har også større borde med og uden udtræk. Det klassiske Barcelona teak havebord med et udtræk og det helt store luksus Mallorca bord. 

Mangler du et bord til altanen så kunne et teak klapbord være en god mulighed. Bordet kan klappes ind så det ikke fylder mere en 35 cm, hvis man folder det ud en gang så får du et bord som er 85 cm langt og hvis du folder det ud en gang mere så måler det i alt 135 cm, bordet er lavet i kerneteak. Vi har også mange runde borde, fx et Ø 100 passer til 4 personer, hvor et bord på Ø 120 kan man sidde op til 6 personer. Så hvis du er på udkig efter et havebord og miljøet er vigtig for dig, så kan du helt sikkert finde det teakhavebord som passer dig.   

 

 

 

 

Mere
Acceptér Site use cookies