Kategorier

Borde og stole

Viser 1 - 32 af 32 varer

Borde og stole til haven

I denne kategori finder du et lækre borde og stole. Hvis du er på udkig efter kun stole eller et single bord stort udvalg af bænke, borde og stole til din have. Der er noget for enhver smag, og vi har både havemøbler i teak, nonwood og polyrattan. Hvilket materiale du skal vælge dit ny bord, stol eller bænk i afhænger a...

Borde og stole til haven

I denne kategori finder du et lækre borde og stole. Hvis du er på udkig efter kun stole eller et single bord stort udvalg af bænke, borde og stole til din have. Der er noget for enhver smag, og vi har både havemøbler i teak, nonwood og polyrattan. Hvilket materiale du skal vælge dit ny bord, stol eller bænk i afhænger af din stilmæssige smag, men selvfølgelig også hvor meget tid du ønsker, at skulle bruge på at vedligeholde havemøblerne. Flettet polyrattan møbler med børstet aluminiumsstel kræver f.eks. minimal vedligeholdelse.

Havestole

Havestole er et vigtigt element til haven og terrassen, da du bruger meget tid udenfor i det gode vejr henover sommeren. Vi har mange forskellige slags havestole i forskellige materialer, herunder teaktræ, polyrattan og nonwood. Udover materiale skal du tage stilling til funktion og form. Vi har f.eks. en foldestol, som er meget praktisk, hvis du gerne vil gemme stolene væk, når der ikke er gæster. Endvidere har vi positionsstole i kerneteak, som er yderst komfortable at sidde i.

Forskellen på klassisk- og kerneteak

Klassisk teak: bliver udvundet fra den yderste del af træstammen, og derfor er olieindholdet lavt, hvilket betyder træet skal behandles oftere (ca. 2-4 gange årligt).

Kerneteak: bliver udvundet fra selve kernen af træet, og er derfor hårdere, solidt og mere olieholdigt. Når træet behandles bliver det gyldent, og hvis det efterlades ubehandlet får det en sølvgrå patina farve.

Haveborde

I kategorien finder du ligeledes et stort udvalg af havebord i materialerne teak, nonwood og polyrattan. Havebordene kan fås i forskellige former og størrelser, så de passer til lige netop din have. Så uanset om du skal bruge et rundt, firkantet eller fold-ud bord, så har vi det her. Et havebord med udtræk er f.eks. super smart, hvis du ofte får gæster, men samtidig ikke gider, at have et kæmpebord, når i blot er den lille kernefamilie samlet. Vores haveborde passer til udvalget af stole og havebænke, så du kan sagtens finde noget der matcher, men omvendt kan du også købe et helt havemøbelsæt, hvis du ikke har noget udgangspunkt i din have.

Havebord Teaktræ – Stort udvalg til gode priser – Direkte import – Køb her – Livinginstyle.dk

 

Livinginstyle.dk dit grønne valg når du skal købe teak havemøble.

Nå Danskere skal vælge havemøbler i dag, så er trenden vendt til at de efterspørger i dag i højere grad høj kvalitet teak havemøbler, frem for de sidste 5 til 10 år hvor efterspørgslen primært var stort polyrattan eller andet ord sort plastik. Alle ved at teak træ er det bedste og mest eksklusive materiale når det drejer sig om at lave havemøbler af, men de færreste er ikke klar over hvorfor. Teak træ indeholder meget natuligt olie der gør at havebordet i teak træ kan stå udenfor i al slags vejr uden at det går i stykker. Olien i træet gør sådan at teak træet efter nogle måneder med sollys ændre farve så det får et sølv farvet patina. Olien i træet gør også at dit teak møbel kan stå udenfor i rigtig mange år. Teak træet er så holdbart at det først som går i stykker er ikke træet men metal beslagene. I tilfælde at det sker for nogle af dine møbler så skriv endelig til os, sandsynligheden for at vi har netop de beslag som du har brug for er stort, også selvom at du ikke har købt havemøblerne hos livinginstyle.dk

Hvilket Havebord skal man vælge.

Du finder her på siden livinginstyle.dk mange forskellige teak haveborde i høj kvalitet kerneteak. Vi har små border der let kan klappes sammen så de ikke fylder meget og derfor et godt alternativ til dem der har en altan. Vi har også større borde med og uden udtræk. Det klassiske Barcelona teak havebord med et udtræk og det helt store luksus Mallorca bord. Hos livinginstyle.dk tænker vi ud af boksen og vi har derfor i vores sortiment det mest sublime og lækkert Elizabeth havebord. Bordet er lavet i kerneteak, men på fabrikken har det lavet en meget speciel finish så bordet ligner gammelt teak selvom det er nyt træ. Bemærk også det flotte understel og ben, hvem sagde dansk design. Her på siden kan du købe bordet. Vi har også rigtig mange andre haveborde så som et praktisk picnic bord som meget let kan klappes sammen og medbringes. Idet designet er moderne og tidsløst så er der også mange der bruger dette teak picnic bordet som senge bord.

Mangler du et bord til altanen så kunne et teak klapbord være en god mulighed. Bordet kan klappes ind så det ikke fylder mere en 35 cm, hvis man folder det ud en gang så får du et bord som er 85 cm langt og hvis du folder det ud en gang mere så måler det i alt 135 cm, bordet er lavet i kerne teak. Vi har også mange runde borde, fx et Ø 100 passer til 4 personer, hvor et bord på Ø 120 kan man sidde op til 6 personer. Så hvis du er på udkig efter et havebord og miljøet er vigtig for dig, så kan du helt sikkert finde det teak havebord som passer dig.   

 

 

 

 

Mere
Acceptér Site use cookies