Havemøbler i Teaktræ

Viser 1 - 60 af 111 varer

Holdbare teaktræsmøbler

Er du på udkig efter smukke og holdbare havemøbler? Så er havemøbler i teaktræ det oplagte valg. Havemøbler i teaktræ er kendetegnet ved at have en høj naturlig koncentration af olie i træet, hvorfor de er yderst robuste og modstandsdygtige overfor slid samt det - til tider - lunefulde danske sommervejr. Derfor er det ik...

Holdbare teaktræsmøbler

Er du på udkig efter smukke og holdbare havemøbler? Så er havemøbler i teaktræ det oplagte valg. Havemøbler i teaktræ er kendetegnet ved at have en høj naturlig koncentration af olie i træet, hvorfor de er yderst robuste og modstandsdygtige overfor slid samt det - til tider - lunefulde danske sommervejr. Derfor er det ikke så underligt, at mange danskere allerede har taget teak havemøbler til sig. Ydermere er teaktræ blevet brugt - og bliver stadig brugt - som træsort ved produktion af skroget til træbåde, hvilket endnu engang understreger, hvor hård en træsort der er tale om.  

Mange fordele ved havemøbler i teaktræ

Der findes desværre alt for mange billige havemøbler, som ikke kan holde i meget mere end et par sæsoner, før de må kasseres. Det er en skam for miljøet, såvel som det er en skam for dig og din pengepung. Ikke desto mindre har havemøbler i teaktræ flere fremtrædende fordele, som herunder vil blive belyst.

  • Holdbarheden: Havemøbler i kerneteak differentierer sig fra mange andre havemøbler ved at være meget langtidsholdbare; og det bliver de vel at mærke ved med at være, også selvom de ikke bliver behandlet. Dog anbefaler vi, at man oliebehandler sine havemøbler i teaktræ med teakolie 1-2 gange om året, så træet fortsat bevarer sine flotte nuancer, uden at det bliver gråligt.       

  • Smuk patina: Teak havemøbler får en helt særlig rustik patina, når de har været brugt i et par sæsoner. Denne patina gør sig eksempelvis ikke gældende ved havemøbler lavet af plastik eller lignende.   

  • Resistens: Teaktræ bliver som udgangspunkt ikke angrebet af skadedyr og andet kryb, som man ellers ser med mange andre havemøbler lavet i andre træsorter. Det skyldes træets høje indhold af harpiks, samt det faktum at træet har en høj kerneandel.  

  • Modstandsdygtigt: En anden signifikant fordel ved havemøbler i teaktræ er, at de er meget vejrbestandige. Det betyder, at diverse skybrud og storme - i løbet af sommerhalvåret - ikke ødelægger havemøblerne, selvom de ikke står under en markise, parasol eller et halvtag.

 

Bredt udvalg af havemøbler i teak

Hos Living In Style finder du mange flotte havemøbler i teaktræ. Hvis du eksempelvis er typen, som elsker at slikke sol på terrassen eller i haven, så er vores Sarah dækstol fra Laxholm det oplagte valg. Denne dækstol er lavet i kerneteak, som er meget hårdere end almindelig classic teak. Endvidere har vi - når der virkelig skal hygges på terrassen - vores smukke Mallorca havemøbelsæt i kerneteak. Dette luksuriøse havemøbelsæt består af et flot bord med dobbelt udtræk samt 6 komfortable positionsstole. Du finder selvfølgelig mange andre kvalitetsbevidste havemøbler i teaktræ her hos os - scroll ned på siden for at se vores brede udvalg.

Havens ven

Teaktræsmøbler passer godt ind til enhver have, uanset terasse type og miljøet i haven. Har du fiskebasin, blomster og planter eller styrer børnene haven med deres trampolin, legehus eller gyngestativ, så passer vores møbler i teak dertil.

Mere
Acceptér Site use cookies