Kategorier

Sirius lys LED

Skru op for hyggen med de mange forskellige Sirius LED-lys og deres smarte funktionalitet.

Billige kvalitets LED-lys fra Sirius!

 

Hos Living in Style skruer vi op for hyggen og tilbyder mange forskellige LED-lys Sirius. Vi har bland andet LED-lys, LED-lyskæder med forskellige motiver og sidst, men ikke mindst, de populære LED-kogler.  Vi har...

Skru op for hyggen med de mange forskellige Sirius LED-lys og deres smarte funktionalitet.

Billige kvalitets LED-lys fra Sirius!

 

Hos Living in Style skruer vi op for hyggen og tilbyder mange forskellige LED-lys Sirius. Vi har bland andet LED-lys, LED-lyskæder med forskellige motiver og sidst, men ikke mindst, de populære LED-kogler.  Vi har Sirius LED-lys, som både kan bruges inden- og udendørs.

 

Sirius LED-stearinlys er et fantastisk alternativ til de normale stearinlys.

Blandt fordelene er:

  • De forurener ikke -> De udskiller altså ikke nogle giftstoffer, når de er tændte.
  • Ingen brandfare -> Hvis du skulle glemme, at slukke LED-lyset inden du går i seng eller tager ud af døren – så frygt ikke, lysene  giver ingen brandfare, da der ikke er åben ild nogen steder.
  • Ingen sorte vægge eller os –> Som tidligere nævnt, så har vi ikke med åben ild at gøre, når vi har et tændt LED-lys. De udskiller heller ikke os, dampe eller andre giftstoffer, som kunne give problemer i hjemmet.
  • Smart timerfunktion -> Lysene har en timerfunktion, så de er tændt i 8 timer, derefter slukker de selv i 16 timer. Denne rytme fortsættes indtil du enten slukker for lyset eller at batterierne skal skiftes.
  • Både til inden- og udendørsbrug -> Selv på en blæsende efterårsaften, kan lysene stå udenfor og skabe hygge. Evt. i ungernes hjemmelavede Halloween-græskar. Så skal man ikke tænke på om lysene går ud. 


Ydermere er LED-lysene meget oplagt at bruge på landets plejehjem, da levende lys ikke er lovlige der.

Alle vores LED-lys er lavet af ægte gennemfarvet stearin og har derfor en smuk rustik overflade. Duften og den glitrende pære er også medvirkende til, at lysene virker ægte.

Funktionalitet for Sirius Lys.

Alle LED-lys er batteridrevet og har indbygget timerfunktion, som kan indstilles til at være tændt hver dag i 8 timer, som man selv bestemmer. Lysenes timerfunktion kan dermed signalere aktivitet i hjemmet og forebygge indbrud.
Lysene har et lavt energiforbrug, så de holder over en lang periode.

LED kontra levende lys

Levende lys forurener og kan irritere følsomme luftveje via den os de udleder. Det er en stor ulempe for især dem, der lider af astma eller allergi.
Levende lys udgør også en potentiel brandfare.
LED-lys er derimod ganske ufarligt, da de kan placeres alle steder helt uden brandfare. De kan således være til stor gavn, hvis du har småbørn eller husdyr og ønsker en hyggelig stemning uden risiko for brandskader eller irritation fra lysenes os.

Du kan også tage LED-lysene med ud på havebordet en sommeraften uden at lysene pustes ud, eller det kan placeres i lanterner og sprede hygge, inde som ude.


NB:

Der følger kun batterier med til LED-koglerne. Ved de resterende LED-lys henviser vi til batterier, som også kan bestilles her på hjemmesiden.

Mere
Acceptér Site use cookies