"At have et unikt spisebord er lige så vigtigt som at have et pænt køkken".

Living in Style er indbegrebet af stilfuld og kreativ boligindretning. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi ved, hvilken betydning unikt design har for din indretning.

Det er meget vigtigt for os at de råmaterialer der bliver brugt i produktion af vores møbler kommer fra en bæredygtig produktion. 

Vi har et stort udvalg af havemøbler, indendørsmøbler, kurvemøbler, boligtilbehør, tæpper og belysning, ligesom du kan få inspiration til et stilfuldt udeliv.

Hos Living in Style lægger vi stor vægt på, at vores møbler ikke ligner de masseproducerede møbler fra Kina. Møblerne er håndlavede, så de derved opnår et helt unikt look.

Vores stærke samarbejdspartnere er medvirkende til, at nytænkning og innovation altid vil være en drivkraft bag vores identitet. Derudover har vi vores egen fabrik i Indonesien, hvor vi laver kvalitetsmøbler i bl.a. mahogni, cedertræ og ikke mindst teak - både klassisk teak og kerneteak. Træet kommer fra regeringskontrollerede plantager med fuld dokumentation, hvor medarbejderne er sikret gode vilkår. Vores team kan lide at kræse for hver en detalje og producerer kun solide og holdbare møbler.


EAN-fakturering
Vi kan også tilbyde EAN-fakturering. Send os en mail på: info@livinginstyle.dk