Pleje og vedligeholdelse

Der er 5 varer.
Viser 1 - 5 af 5 varer

Køb din Teak olie her – Livinginstyle.dk

Har du teak havemøbler hvor du gerne vil undgå at de bliver grå hvis de er af kerneteak og hvis de er lavet i klassisk teak at de udtørrer og revner så skal du behandle dem med teak olie. Du kan med fordel bruge livinginstyle.dk teak olie hvis du har havemøbler af en anden træsort end teak. Hvis du ønske...

Køb din Teak olie her – Livinginstyle.dk

Har du teak havemøbler hvor du gerne vil undgå at de bliver grå hvis de er af kerneteak og hvis de er lavet i klassisk teak at de udtørrer og revner så skal du behandle dem med teak olie. Du kan med fordel bruge livinginstyle.dk teak olie hvis du har havemøbler af en anden træsort end teak. Hvis du ønsker at dine havemøbler skal stå som nye de næste mange år så brug denne teak oile.  

Teakolie fra Livinginstyle.dk er specielt udviklet til grundbehandling og vedligeholdelse af havemøbler. Denne Teakolie hjælper til at sky vand og beskytter mod skimmelsvamp og blåsplint, der begge kan misfarve træet. Denne ædeltræsolie danner ikke en overfladefilm men i stedet trænger ned i træet for at opnå bedst beskyttelse. Vi anbefaler at oliere møblerne 2 til 4 gange årligt afhængigt af vind og vejr.

Brugsanvisning.

Før du bruger teakolien er det meget vigtigt at du gør som følger.  

  1.        Træet skal være helt tørt inden du går i gang.
  2.        Rens først træet af med møbelrens som du også kan købe her på livinginstyle.dk og vent på at træet er blevet tørt igen.
  3.        Slib let med sandpapir korn 200, husk altid at slibe med træets årer.
  4.        Hæld Teakolie op i en lille beholder, husk at ryste flasken før brug.
  5.        Herefter påføres teakolien med en klud eller en pensel på hele møblet, husk at alle sider skal have for at træet ikke slår sig.
  6.        Her efter venter man 10 til 15 minutter og gentager så behandlingen. Efter 1 til 2 timer tørrer man det overskydende olie af og der poleres efter med en tør fnugfri klud. Det bedste resultat opnås ved at gentag behandlingen efter 48 timer.

Tørretid 8 til 24 time, gennemhærdet efter 5 til 7 dage. En liter teak olie rækker til ca 10 – 12 m2

Kluden skal herefter forsegles i en plastik pose da teakolie er selvantændelig. Her hos livinginstyle.dk anbefaler vi alle vores kunder at bruge teakolie både til dem i klassisk teak træ men også til dem i kerne teak. Grunden til at vi anbefaler det er at hvis du ser et teaktræ dæk på en båd så kan der forekomme revner hvis de ikke bruger teakolie. Disse skibsdæk er selvfølgelig udsat for meget hårdt vejr(, saltvand, ekstrem sol hverdag) men hvis de bare giver dækket en gang teak olie jævnligt så kan de holde dækket fint og uden nogen revner. Grunden til at de bruger teak træ på disse skibsdæk er at som før omtalt meget stærkt pga denne naturlige teakoile og så er teak også den perfekte varme leder hvilket il sige at det ikke bliver så varmt som almindligt træ og man kan derfor gå på det i barfødder uden at man brænder fødderne.

Her hos Livinginstyle.dk går vi meget op i om de ting vi sælger udelukkende kommer fra klimavenlig og bæredygtige områder. Så vi kan sige at med 100% sikkerhed alle love or regler er overhold i Danmark men også der hvor produkterne bliver fremstillet.

Livinginstyle.dk dit grønne valg når du skal købe havemøbler. 

Mere
Acceptér Site use cookies