Havemøbelsæt

Der er 15 varer.
Viser 1 - 15 af 15 varer

HAVEMØBELSÆT

Her findes et kæmpe udvalg af billige havemøbel sæt i forskellige varianter og størrelser, og vi har havemøbler til enhver smag. Alt fra små cafésæt med to stole, til store havemøbelsæt med stort bord og op til otte stole! Derudover har vi havemøbelsæt på tilbud til skarpe priser. Her på siden har vi super gode og skarpe tilbud på ...

HAVEMØBELSÆT

Her findes et kæmpe udvalg af billige havemøbel sæt i forskellige varianter og størrelser, og vi har havemøbler til enhver smag. Alt fra små cafésæt med to stole, til store havemøbelsæt med stort bord og op til otte stole! Derudover har vi havemøbelsæt på tilbud til skarpe priser. Her på siden har vi super gode og skarpe tilbud på havemøbelsæt i alle størrelser og flere forskellige materialer og sammensætninger at vælge imellem. Find et møbelsæt der passer til netop dit behov! Om det er ren afslapning, godt udendørs spisested eller en god blanding – så findes det her!

 

HAVEMØBELSÆT I FORSKELLIGE MATERIALER

Vi har et bredt udvalg af havemøbelsæt i materialet aluminium. Havemøbler i dette materiale kræver ingen vedligeholdelse og kan stå ude i næsten al slags værd. Derudover er møblerne ikke ligeså tunge som for eksempel massive træmøbler. Materialet kan let rengøre med en fugtig klud og fremstår rigtig flot i mange år. Noget man dog skal være opmærksom på ved havemøbler af aluminium er, at grundet den lave vægt skal stole og borde sikres ved kraftig blæst og storm. Har man derimod havemøbler af massivt træ, behøver man ikke bekymre sig om blæst. Man bør derimod sætte sig grundigt ind i, hvilken form for træbeskyttelse og behandling møblerne skal have for at opretholde udseendet. Havemøbler af træ bør man også sætte ind i vinterhalvåret så møblerne bliver skånet for de meget kolde temperaturer og hårde vejr. Havemøbler af træ kan dog nærmest holde for evigt, hvis de behandles med korrekte produkter og tages ind om vinteren. Derudover er velholdte møbler af træ utrolig smukke og klassiske.  Et materiale der også ofte bliver benyttet til vores havemøbelsæt et nonwood-materiale i høj kvalitet. Dette materiale bruges ofte sammen med aluminium og har samme gode egenskab med ikke at skulle vedligeholdes men samtidigt fremstår pænt og flot, og er nemt at rengøre.

 

HAVEMØBELSÆT SOM UDENDØRS INTERIØR

Hos os ser vi på havemøbler som udendørs interiør der selvfølgelig skal være funktionelt og behageligt, men samtidig også være flot og skabe udseendemæssig værdi til den terrasse eller altan det står på. Vi udbyder mange produkter i forskellige flotte designs og typer der egner sig til forskellige anledninger. Derfor mener vi, at der hos os er varianter og muligheder for sammensætning af havemøbelsæt til enhver smag og til den kræsne køber som stadig gerne vil have en god pris samt en super holdbar kvalitet. 

Mere
Acceptér Site use cookies