Bænke, borde og stole

Der er 32 varer.
Viser 1 - 32 af 32 varer

Bænke, borde og stole til haven

I denne kategori finder du et stort udvalg af bænke, borde og stole til din have. Der er noget for enhver smag, og vi har både havemøbler i teak, nonwood og polyrattan. Hvilket materiale du skal vælge dit ny bord, stol eller bænk i afhænger af din stilmæssige smag, men selvfølgelig også hvor meget tid du ønsker, ...

Bænke, borde og stole til haven

I denne kategori finder du et stort udvalg af bænke, borde og stole til din have. Der er noget for enhver smag, og vi har både havemøbler i teak, nonwood og polyrattan. Hvilket materiale du skal vælge dit ny bord, stol eller bænk i afhænger af din stilmæssige smag, men selvfølgelig også hvor meget tid du ønsker, at skulle bruge på at vedligeholde havemøblerne. Flettet polyrattan møbler med børstet aluminiumsstel kræver f.eks. minimal vedligeholdelse.

Havebænke

En havebænk er et hyggeligt krydderi til indretningen i haven, da den med dets elegance giver lidt ekstra liv blandt planter og dyr. Du kan også sidde med lille frue mellem træerne, og nyde et glas vin til solnedgangen – det giver pluspoint på romantik kontoen.

Vores havebænke kommer i klassisk teaktræ, som altid giver et fantastisk farvespil. Det er værd at huske med havemøbler i teaktræ, at man skal huske og behandle dem med teakolie. Hvis du husker at behandle din teaktræ bænk, så holder den i længere tid, men får samtidig også en smuk glød i træet. Normalvis bør du behandle dine teaktræmøbler to gange årligt – du kan også lade dem være ubehandlet, så vil de få en smuk sølvgrå patina farve.

Hvis du stiller din havebænk indenfor i løbet af efteråret og vinteren, så vil du skåne møblet, og det vil derfor ligeledes kunne holde længere. Mange vælger eksempelvis at have en bænk i entreen, da det kan give et hyggeligt tvist i indretningen.

Havestole

Havestole er et vigtigt element til haven og terrassen, da du bruger meget tid udenfor i det gode vejr henover sommeren. Vi har mange forskellige slags havestole i forskellige materialer, herunder teaktræ, polyrattan og nonwood. Udover materiale skal du tage stilling til funktion og form. Vi har f.eks. en foldestol, som er meget praktisk, hvis du gerne vil gemme stolene væk, når der ikke er gæster. Endvidere har vi positionsstole i kerneteak, som er yderst komfortable at sidde i.

Forskellen på klassisk- og kerneteak

Klassisk teak: bliver udvundet fra den yderste del af træstammen, og derfor er olieindholdet lavt, hvilket betyder træet skal behandles oftere (ca. 2-4 gange årligt).

Kerneteak: bliver udvundet fra selve kernen af træet, og er derfor hårdere, solidt og mere olieholdigt. Når træet behandles bliver det gyldent, og hvis det efterlades ubehandlet får det en sølvgrå patina farve.

Haveborde

I kategorien finder du ligeledes et stort udvalg af havebord i materialerne teak, nonwood og polyrattan. Havebordene kan fås i forskellige former og størrelser, så de passer til lige netop din have. Så uanset om du skal bruge et rundt, firkantet eller fold-ud bord, så har vi det her. Et havebord med udtræk er f.eks. super smart, hvis du ofte får gæster, men samtidig ikke gider, at have et kæmpebord, når i blot er den lille kernefamilie samlet. Vores haveborde passer til udvalget af stole og havebænke, så du kan sagtens finde noget der matcher, men omvendt kan du også købe et helt havemøbelsæt, hvis du ikke har noget udgangspunkt i din have.

 

Mere
Acceptér Site use cookies