Solvogne og liggestole

Der er 6 varer.
Viser 1 - 6 af 6 varer

SOLVOGNE, SOLSENGE OG LIGGESTOLE

Når solen er fremme og skal nydes, er en solvogn eller liggestol perfekt! Hos os har vi solsenge/liggestole og solvogne af træ, aluminium og non-wood materiale. Alle vores solvogne og liggestole er i en god og tidssvarende kvalitet og har flotte designs med varianter til enhver smag. Flere af vores produkter har...

SOLVOGNE, SOLSENGE OG LIGGESTOLE

Når solen er fremme og skal nydes, er en solvogn eller liggestol perfekt! Hos os har vi solsenge/liggestole og solvogne af træ, aluminium og non-wood materiale. Alle vores solvogne og liggestole er i en god og tidssvarende kvalitet og har flotte designs med varianter til enhver smag. Flere af vores produkter har monteret to hjul så de er lettere at flytte rundt på eventuelt flere terrasser rundt om et hus, eller bare at flytte hvis der skal fejes eller ordnet ukrudt.  Her finder du solvogne på tilbud samt solsenge på tilbud.

 

KOMFORT OG MATERIALE

Noget af det vigtigste når solen skal nydes er komforten. Ren afslapning i solen kræver at man kan sidde eller ligge komfortabelt og slappe helt af. Derfor kender vi vigtigheden i den gode kvalitet samt det rigtige design der tilsammen er med til at sikre den mest behagelige solseng og solvogn til den solbadende. Vores liggestole og solsenge fås i forskellige materialer alt efter smag og behov. Smukke, klassiske møbler i teaktræ fås til kunden der ønsker et enkelt og tidsløst design. Dette materiale kræver vedligeholdelse i form af træbeskyttelse og olie samt at det hver år inden vinteren begynder, skal stilles ind i læ. Ønsker man ikke at bruge tid og kræfter på vedligeholdelse, er vores solsenge og solvogne i aluminium og  non-wood materiale et godt valg. Her får du møbler i god kvalitet der ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Dog bør man være opmærksom på, at dette materiale ikke vejer særlig meget, så man bør sikre det ved kraftig blæst og storm. På den anden side gør vægten på disse møbler at det er let at flytte rundt på dem. En anden faktor angående komfort er ryglæns indstillingerne. Også her fås forskellige muligheder alt efter valg af produkt. Hos nogle solvogne kan ryglænet lægges helt fladt ned, og sættes i intervaller i op til 90 grader. Alt efter produkt kan intervallerne variere og nogle ryglæn kan ikke lægges helt ned, men er derimod produceret så de er mere ergonomiske og bedre for kroppen.

 

TILBEHØR TIL SOLVOGNE, LIGGESTOLE OG SOLSENGE

For at få den bedste oplevelse under solbadningen anbefales det, at man køber en lækker hynde så man ligger godt. Disse fås i flere forskellige varianter i form af materiale og design – kun fantasien sætter grænser. En god hynde til din solseng eller solvogn vil helt sikkert gøre oplevelsen endnu bedre! Mulighederne ved valg af solvogn eller liggestol og tilbehør er uendelige og kan tilpasses til den enkelte forbruger til hver en tid. 

Mere
Acceptér Site use cookies