"At have et unikt spisebord er lige så vigtigt som at have et pænt køkken".

Living in Style er indbegrebet af stilfuld og kreativ boligindretning. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi ved, hvilken betydning unikt design har for din indretning.

Det er meget vigtigt for os at de råmaterialer der bliver brugt i produktion af vores møbler kommer fra en bæredygtig produktion. I vores møbelbutik og webshop med base i Odense møder du et stort udvalg af havemøbler, indendørsmøbler, kurvemøbler, boligtilbehør, tæpper og belysning, ligesom du kan få inspiration til et stilfuldt udeliv.

Hos Living in Style lægger vi stor vægt på, at vores møbler ikke ligner de masseproducerede møbler fra Kina. Møblerne er håndlavet, så de derved opnår et helt unikt look.
Vores stærke samarbejdspartnere er medvirkende til, at nytænkning og innovation altid være en drivkraft bag vores identitet. Derudover har vi vores egen fabrik i Indonesien, hvor vi laver kvalitetsmøbler i bl.a. mahogni, cedertræ og ikke mindst teak - både klassisk teak og kerneteak. Træet kommer fra regeringskontrollerede plantager med fuld dokumentation, hvor medarbejderne er sikret gode vilkår. Vores team kan lide at kræse for hver en detalje og producerer kun solide og holdbare møbler.

Vi tilbyder ikke kun designs, som ikke mange andre har. Da vi har vores egen fabrik, kan vi som en ekstraordinær service også tilbyde at lave møbler i lige præcis de dimensioner, du ønsker.
Et populært emne for vores kunder er ofte roden fra teaktræet, som vi bl.a. laver fade, skåle og borde af. Et helt unikt design, som der ikke findes to ens af.

Langt de fleste af vores møbler leveres klar til brug, så vores kunder slipper for at samle dem selv.

Kom forbi vores butik på Roersvej 33 bygning 8 i det centrale Odense og se vores store udvalg af kvalitetsmøbler og unikke indretningsmuligheder.


EAN-fakturering
Vi kan også tilbyde EAN-fakturering.


Living in Style har følgende åbningstider

Mandag til fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket


Acceptér Site use cookies