Havemøbler

Viser 1 - 60 af 359 varer

Teak havemøbler – bedste og største udvalg til gode priser – Livinginstyle.dk

Stort udvalg af havemøbler 

Den sidste søndag i marts er en mærkedag. Det er nemlig på denne dag, vi sætter uret 1 time frem, hvilket officielt markerer sommerhalvårets begyndelse. Men udover vi mister 1 time den søndag - til manges store frustration forøvrigt - så...

Teak havemøbler – bedste og største udvalg til gode priser – Livinginstyle.dk

Stort udvalg af havemøbler 

Den sidste søndag i marts er en mærkedag. Det er nemlig på denne dag, vi sætter uret 1 time frem, hvilket officielt markerer sommerhalvårets begyndelse. Men udover vi mister 1 time den søndag - til manges store frustration forøvrigt - så er det også den uofficielle dag, hvor havemøblerne sættes frem. Derfor er denne dag noget helt særligt for os hos Living in Style, da vi nu - med god samvittighed - kan tage havemøblerne frem fra gemmerne; hvor de ellers har stået i dvale henover efterårs- og vintermånederne. Hos Living in Style kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af havemøbler her på siden; vi har desuden fri levering i hele Danmark.  

Havemøbler med fokus på stilfuldt design    

Living in Style er en webshop med base i Helsingør. Hos os finder du ikke dårlige, masseproducerede havemøbler men udelukkende håndlavede kvalitets havemøbler, hvor hvert enkelt produkt er helt unikt. Vi har vores egen produktion i Indonesien, hvorfra vi fremstiller havemøbler i solide træsorter i form af: cedertræ, mahogni og teak.   

Vedligeholdelse af havemøbler

Afhængig af hvilken slags havemøbel man har fingrene i - eller ønsker at erhverve - så kan man ikke komme udenom den obligatoriske vedligeholdelse. Nogle havemøbler har imidlertid ikke det store behov for at blive behandlet, hvilket havemøbler i kerneteak er et meget godt eksempel på. Som udgangspunkt skal de olieres med teakolie 1-2 gange om året, så de kan bevare deres flotte glød, men dette er ikke strengt nødvendigt, da kerneteak er meget robust. Vi har også vedligeholdelsesfrie havemøbler, som består af polyrattan og nonwood.     

Spændende havemøbler

Du kan hos Living in Style gå på opdagelse i vores brede sortiment af havemøbler. Hvis du for eksempel har behov for et havemøbelsæt, hvor der skal være plads til hele familien, så er vores elegante Barcelona havesæt i kerneteak det oplagte valg. Dette sæt består af 6 smukke positionsstole, og et funktionelt, ovalt bord med udtrækningsfunktion. Vi har også diverse cafésæt i kerneteak - samt i classic teak -  som især kommer til sin ret på en altan eller i en hyggelig krog i haven. Ydermere har vi mange andre kvalitets havemøbler som tæller alt fra solvogne, bænke, foldeborde, dækstole mv.   

Mere
Acceptér Site use cookies